7. april 2018 - deset let od prihoda prve stanovalke v Dom sv. Lenart

Pred natanko desetimi leti je prišla v dom prva stanovalka. Ob tem jubileju je prva "sprejeta" stanovalka, gospa Helena ob prisotnosti direktorja slovesno razrezala torto.

Direktor je gospe Heleni izročil šopek in se ji zahvalil za vso potrpežljivost, skromnost in predvsem za vse predloge in tudi pohvale, ki jih je tekom teh desetih let prispevala gospa Helena v mozaik skupnega bivanja in sobivanja.

Ob tem jubileju so bili povabljeni še vsi ostali stanovalci, ki so bili sprejeti v letu 2008. Vseh skupaj jih je 22. Prav tako so bili povabljeni vsi sodelavci, ki so prav tako leta 2008 nastopili službo v Domu sv. Lenarta. Vseh je bilo 40. Tako, da je vseh stanovalcev in sodelavcev, ki so prišli v dom leta 2008 62.

Direktor je vsem stanovalcem in sodelavcem izročil sopek nagelčkov in spominček, ki so ga pripravili pridne stanovalke in sodelavke v okviru delovne terapije. Poudaril je, da so pristni medsebojni odnosi temelj dobrega in odkritega sodelovanja na vseh področjih, tako na področju bivanja, sobivanja in tudi sodelovanja. Vsem, ki so se odzvali povabilu se je iskreno zahvalil, da so si vzeli čas in s svojo prisotnostjo pokazali, da so pravi ambasadorji dobre volje, solidarnosti in medsebojenega sodelovanja na vseh področjih.

Druženje je popestril domski pevski zbor, ki je uvodoma zapel "šopek" domačih ter tako druženje naredili še bolj slovesno in veselo.