Ko zadiši po kostanjih

Jesen je letni čas, ko nas narava obdari s svojimi plodovi. V mesecu oktobru smo tudi v našem Domu izkoristili letošnje sončne in tople oktobrske dni ter se s stanovalci družili na kostanjevem pikniku.

Najprej je po kostanjih zadišalo na varovanem oddelku našega Doma. V soboto, 19.10.2019 smo si s stanovalci ter z njihovimi svojci privoščili pečene in kuhane kostanje, manjkalo pa ni niti sladkega mošta in drugih dobrot. Sproščeno druženje ob zvokih harmonike in omenjenih dobrotah je prineslo zadovoljstvo in prijetno spremembo v naš običajni tok življenja.

Temu pikniku je v četrtek 24.10.2019 sledil še en kostanjev piknik na katerem so se na dvorišču doma v sproščenem vzdušju družili stanovalci našega Doma in kar nekaj zaposlenih. Poleg kostanjev, mošta in preostalih dobrot je za našo dobro voljo poskrbela tudi naša stanovalka gospa Gizela Lenard, ki nam je zaigrala na harmoniko. Ostali smo se še pridružili s petjem. Po zadovoljnih obrazih starostnikov je moč sklepati, da smo tudi tega dne preživeli prijetno popoldne.