Pustovanje v Domu sv. Lenarta in sv. Agate

Pa je prišel pust!

Pustni torek je v obeh domovih minil v znamenju pustnih norčij, šem in rajanja. Na pustni torek, 13. februarja  smo v Domu sv. Lenarta in Domu sv. Agate za stanovalce v dopoldanskem času pripravili

veselo pustovanje. Veliko stanovalk in stanovalcev se je z veseljem in navdušenjem udeležilo tega dogodka. S pomočjo delavk so si nadeli pustne oprave in se za ta dan spremenili v druge osebe in podobe. Bili so pisana, vesela in sproščena druščina.

Obiskali so nas otroci iz Vrtca Lenarta, predstavili so se nam v svojih maskah in opravah, nam zapeli nekaj pesmic in zarajali ob glasbi. 

Povabili smo še muzikanta, v Domu sv. Lenarta je za veselo vzdušje poskrbel gospod Igor, v domu sv. Agate pa gospod Tibor. Ob glasbi, petju, plesu in druženju smo si tudi privoščili pavzo za pustni krof. Pesem, ples in veliko smeha so zaznamovali ta dan. Potem smo se za letos od pusta poslovili. Ker je bil to leto hitro na koledarju, pa nismo prepričani, če tudi od zime, seveda pa z veseljem pričakujemo prebujanje v novo pomlad.